Цифри та факти

Група компаній «ТЕРРА ФУД» – один з найбільших виробничо-торгових холдингів України, що розвиває бізнес у трьох галузях (м'ясна, молочна, агро).

Три напрямки бізнесу Групи:

·        Виробництво вершкового масла, рослинно-вершкових сумішей, сирів та продукції з незбираного молока на потужностях «ТЕРРА ФУД» в Україні.

·        Виробництво м'ясної продукції на Тульчинському м'ясокомбінаті

·        Рослинництво, тваринництво та виробництво цукру на базі Агрокомплексу «Зелена долина»

Група компаній «ТЕРРА ФУД» в Україні:

·        Компанія № 3 у виробництві всіх молочних продуктів із часткою 7,1%

·        Абсолютний лідер на ринку рослинно-вершкових сумішей

·        №1 з виробництва та продажу вершкового масла

·        Лідер  на ринку сиру із продажу, один з ТОП-3 виробників сиру

·        Засновник і ключовий гравець в сегменті преміальної продукції з незбираного молока

·        Один із найбільших переробників молочної галузі. Загальні потужності підприємств становлять понад 1,4 тис. тонн переробки молока на добу, 43 тис. тонн виробництва сиру на рік, 78 тис. тонн – вершкового масла та рослинно-вершкових сумішей на рік, 61 тис. тонн продукції з незбираного молока.

·        Значний гравець в сегменті м'ясної продукції: виробничі потужності – 5,2 тис. тонн м'яса на рік

·        Успішно й ефективно розвиває агробізнес: 28 тис. га землі в обробці, 5 тис. голів великої рогатої худоби, цукровий завод виробничою потужністю до 30 тис. тонн цукру за сезон, елеватор потужністю зберігання 32 тис. тонн зерна

·        Володіє розвиненою національною мережею продажів: диверсифіковані канали збуту, понад 150 дистриб'юторів, прямі продажі продукції з незбираного молока в Київській області

Группа Компаній «ТЕРРА ФУД» у світі:

·        № 4 в Європі та № 14 у світі серед виробників рослинно-вершкових сумішей (Дані Euromonitor, Міжнародного торгового центру (ITC), Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), «Про-Консалтинг»). Група здійснює експорт до 24 країн, має торгові доми в Росії, Грузії, Йорданії.

·        Холдинг володіє сучасним заводом потужністю 36 тис. тонн вершкового масла та рослинно-вершкових сумішей на рік. (Оцінка Групина підставі даних офіційної статистики).

Структурні одиниці, що входять до Групи компаній«ТЕРРА ФУД»:

«ТЕРРА ФУД» . Структурні підрозділи: Білоцерківський молочний комбінат, Тульчинський маслосирзавод, Крижопільський, Вапнярський та Рожищенський сирзаводи, Чечельницький завод плавлених сирів, Решетилівський маслозавод, Новоодеський та Корнинський сирзаводи в Україні. Загальні виробничі потужності: переробкамолока – 1515 тонн на добу, виробництво твердого та плавленого сиру – 40,1 тис.тонн на рік, виробництво м'якого сиру – 2,9 тис. тонн на рік, виробництво вершкового масла та спредів – 113,6 тис. тонн на рік, виробництво незбираної молочної продукції – 60,2 тис. тонн на рік.

Тульчинський м'ясокомбінат. Виробничі потужності: переробка м'яса – 6,3 тис. тонн на рік,  виробництво м'ясних виробів– 5 тис. тонн на рік, виробництво м'ясних напівфабрикатів – 1,3 тис. тонн на рік.

Агрокомплекс «Зелена долина». Структурні підрозділи: Томашпільський цукровий завод, Тульчинське агроформування,Томашпільське агроформування, племзавод «Віла», хлібоприймальне підприємство ст. Журавлівка.

Ключові бренди «ТЕРРА ФУД»:

·        «ФЕРМА» - вершкове масло, сир, продукція з незбираного молока.

·        «Тульчинка» – рослино-вершкові суміші, вершкове масло, сир.

·        Premialle, «Біла лінія» – продукція з незбираного молока.

·        «Вапнярка» – сир.

·        «Золотой резерв» – вершкове масло, сир.

·         «Тульчин» – ковбаси та інша м'ясна продукція.

·        Ukrainian Glory– рослинно-вершкові суміші для експортних ринків.

Про Групу

Група компаній «ТЕРРА ФУД» є одним з найбільших в Україні вертикально інтегрованих холдингів з виробництва та продажу молочних та м’ясних продуктів харчування.
Читати більше →